Vols fer créixer el teu negoci i tenir més clients?

Vols fer créixer el teu negoci i tenir més clients?

Segurament, us haureu trobat amb el problema de no tenir temps per anar a mesurar una instal.lació, terreny o habitatge perquè heu d’atendre els vostres clients principals o per realitzar obres o projectes complicats que requereixen molta dedicació. Per això, moltes empreses com la vostra, pel sol fet d’estar relativament lluny d’un possible client, us intercanvieu informació i comentaris per correu electrònic o telèfon. Això suposa la pèrdua quasi segura de més de la meitat dels possibles nous clients ja que aquests valoren molt el tracte personal.

Pel sol fet de no poder anar a veure el client en qüestió o anar a veure una instal.lació o pel risc de perdre amb la vostra absència un possible nou client, esteu perdent la oportunitat de fer créixer encara més el vostre negoci.

 Jo us puc oferir la possibilitat de fer una primera visita i d’anar a mesurar el que m’encomaneu amb la màxima precisió i rapidesa possible, presentant un o varis documents tipus planells amb totes les mesures en format paper i digital adjuntant fotografies i/o vídeo.

Tot això amb la màxima confiança de poder comptar amb un Enginyer Tècnic en Topografia amb més de 15 anys d’experiència mesurant tot tipus de superfícies, per tenir uns bons coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica per tenir un Màster en aquestes matèries (Energia de la Biomassa, Energia Geotèrmica, Energia Eòlica, Energia Solar Tèrmica, Energia Solar Fotovoltaica, Energia Marina i Energia Hidràulica) i per tenir un extraordinari concepte d’atenció al client.

 Si vols rebre més informació sobre els serveis que puc oferir-te no dubtis en posar-se en contacte amb mi, i amb molt de gust podríem coordinar una entrevista personal sense cap mena de compromís.

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Imatge | Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s