Com Estalviar Energia I

Uns consells pràctics per estalviar una mica d’energia cada dia a casa en la nostra manera de fer, estar, cuinar, treballar, netejar…

Aniré posant consells per estalviar energia segons els Aparells que fem servir més a casa i que són els culpables que a finals de mes haguem de pagar més del desitjat.

LA NEVERA.

Casi el 19% de l’electricitat consumida a les nostres cases es destina a la refrigeració i congelació dels aliments. El seu bon us és important per la nostra economia.

El rendiment de la nostra nevera depèn del lloc on s’ubiqui. Separar-lo de la paret i allunyar-lo de focus de calor o de la radiació solar directa farà que consumeixi menys.

Descongeli abans que la capa de gel arribi als 3 mm d’espessor: podrà aconseguir estalvis de fins al 30%.

Comprovi que les gomes de les portes estan en bones condicions i fan un bon tancament: així evitarà pèrdues de fred. Col·locant una fulla de paper i comprovant que no la pot treure.

No introdueixi aliments calents a la nevera per refredar-los. Pot descongelar un aliment en l’interior de la nevera, així tindrà un guany extra de fred. Estalviarà energia.

Ajusti el termòstat per mantenir una temperatura de 6ºC en el compartiment de refrigeració i de -18ºC en el de congelació. Cada grau que redueixi la temperatura, augmentarà, innecessàriament, un 5% el consum d’energia.

Pensi abans d’obrir la nevera: uns segons valen per perdre bona part del fred.

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s