Com Estalviar Energia II

AL CUINAR:

  • La base de les paelles i olles han de ser lleugerament superiors al foc o zona de cocció; aprofitarà al màxim la calor de la cuina.
  • Faci servir tant com pugui l’olla a pressió. Consumeixen menys energia i estalvien molt temps.
  • Tapi les olles durant la cocció: consumirà menys energia
  • Apagui les cuines elèctriques uns cinc minuts abans d’acabar de cuinar els aliments. Així aprofitarà el calor residual.
  • Tingui sempre present que utilitzar el microones en lloc del forn convencional suposa un estalvi entre el 60 i 70% d’energia i un estalvi considerable de temps.
  • Procuri aprofitar al màxim la capacitat del forn i de la cuina. Per coccions superiors a una hora, no sol ser necessari pre-calentar el forn.
  • No obri el forn innecessàriament. Cada vegada que l’obri es perd, com a mínim, el 20% del calor acumulat al seu interior. Apagui el forn una mica abans d’acabar la seva cocció, aprofiti el calor residual.

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s