Serveis de mesura d’interiors i exteriors d’edificacions per a particulars i professionals.

Coneixem la importància que té per vosaltres el tenir i conèixer les mesures exactes de la vostra propietat o projecte a realitzar, ja sigui per realitzar-hi obres, canvis de decoració, solucionar problemes de divisions de propietats, peritatges, venta d’immobles, expropiacions o simplement perquè no us fieu del que diu les escriptures del Registre de la Propietat o Cadastre, entre d’altres.

Us oferim la possibilitat d’anar a mesurar tot allò que ens encomaneu amb la màxima precisió i rapidesa possible, presentant un plànol a escala amb totes les mesures possibles en 2D.

Entreguem documentació en format paper i en format digital (Pdf, Dwg).

Si voleu, us adjuntem també el plànol en 3D, només per edificacions (interiors o exteriors) i document gràfic del treball realitzat amb fotografies i/o vídeo.

 0

Durant el 2012, s’han realitzat Revisions Cadastrals a molts municipis, algunes totals i d’altres parcials, totes tindran efecte al 2013, quan ens arribi el nou impost de l’IBI. Em els següents anys seguirem rebent notificacions en municipis on no s’hagi actualitzat el Valor Cadastral en els darrers 10 anys.

Com a propietaris podeu optar per deixar les coses tal i com estan, però en qualsevol cas sempre seria millor tenir les dades cadastrals ben actualitzades, ja que podran afectar en el càlcul del nou Valor Cadastral.

Estem per ajudar-lo:

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s