Superficie del Cadastre o Superficie del Registre de la Propietat?

Heu comprovat si les superfícies cadastrals, les registrals i les escripturades dels vostres terrenys coincideixen. Segurament si ho comproveu hi trobareu discrepàncies.

Ostres!! No m’hi havia fixat. I ara, quina és la superfície correcte?

Tot i que les dades del Cadastre Immobiliari es pressuposen certes (inventari dels bens immobles que depèn del Ministeri d’Hisenda i que te com a principal finalitat, assignar a cada be immoble que el composa, el seu corresponent tribut), les dades inscrites en el Registre de la Propietat prevalen jurídicament (dades importants a tenir en compte en cas de discrepàncies amb els veïns o en casos complicats d’herències, per posar un parell d’exemples).

r416_9_satellite_image_spotmaps_2_5m_mexicali_mexico

Per tant, sempre ens interessarà tenir la superfície correcte i real a la descripció del Registre de la Propietat. La millor manera per solucionar aquestes discrepàncies és que un Enginyer Tècnic en Topografia titulat i col·legiat realitzi un aixecament topogràfic i una descripció literal del vostres terrenys i a continuació seguir els passos per modificar-la al Registre.

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s