Conveni amb la Direcció general del Cadastre

El Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Topografia té un Conveni amb la Secretària d’Estat d’Hisenda i Pressupostos (Direcció general del Cadastre), de col·laboració en matèria de gestió cadastral i l’establiment en el Col·legi d’un punt d’informació cadastral.

És el primer pas no només en benefici dels col·legiats, sinó també, i és el més important, en benefici dels ciutadans, als quals podem oferir els millors serveis al món de la determinació, amb tota la precisió requerida, gràfica, alfanumèrica i georreferenciada. Aquesta circumstància fa que siguem els més competents i més preparats de l’enginyeria per al desenvolupament d’aquest tipus de tasques.

Per tant, una finca ben mesurada és sinònim de TRANQUIL·LITAT, doncs tindrem una finca identificada en el terreny i en un plànol per a tota la vida, evitant als futurs hereus o propietaris de la mateixa, possibles problemes amb les fites i amb l’administració, ja que, tots els informes tècnics, es lliuren amb un sistema de coordenades i amb una sèrie d’identificadors, que fan que qualsevol Enginyer Tècnic en Topografia sigui capaç de tornar a marcar aquest límit de finca, independentment del temps transcorregut des del mesurament, i de les modificacions sofertes en la mateixa, tant voluntàries com a intencionades, ja que tots els treballs es vinculen a les Normes Generals de la Cartografia Cadastral.

 DSC_0080

SOLUCIÓ DE DISCREPÀNCIES CADASTRALS:

· Pas A: Obtenció d’informació cadastral. Vostè mateix pot aconseguir la seva informació cadastral a la Seu Electrònica de la Direcció general del Cadastre.

· Pas B: Casos possibles:

  1. La superfície assignada pel cadastre no coincideix amb la reflectida en les escriptures o el Registre de la propietat.
  2. La superfície assignada pel cadastre no coincideix amb la superfície que vostè estima que existeix en la realitat.

Pas C: Assessorament per part d’un Enginyer Tècnic en Topografia col·legiat.

1. Si la propietat està perfectament delimitada per fites antigues, el tràmit es redueix saltant al pas 4.

2. Si la propietat no té les seves fites ben definides, procedirem al marcatge de límit de la parcel·la: a) Pel propietari si coneix els limitis o b) Pel topograf segons la informació que posseeixi

3. Citació a propietaris adjacents per a marcatge de límit parcel.la: a) Si hi ha acord es signa l’acta de partió contradictòria o b) Si no hi ha acord es redacten les desavinences en aquesta acta de partió contradictòria.

4. Mesurament i visat del treball pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Topografia.

5. Inici de l’expedient d’esmena de discrepàncies.

6. La gerència territorial del Cadastre donarà als propietaris adjacents un termini de 15 dies per a al·legacions si no hi ha conformitat per la seva banda.

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s