Legalització d’uns moviments de terres ja realitzats

Projecte i estudi topogràfic per la legalització d’obres d’uns moviments de terres que s’han realitzat en una finca situada al terme municipal de Torrelavit on quedi reflectat l’estat final de la finca amb un plànol i unes seccions, els metres cúbics de terres mogudes i una memòria on s’identifiqui clarament la finca.

També es vol demostrar que la Reconducció de les aigües realitzada, efectivament segueixi el seu curs normal, tingui sortida i corri cap a les finques situades a la part inferior i de mutu acord amb els seus propietaris, evitant així que quedi estancada.

IMG_20131211_130502

Per tot això és necessari realitzar un projecte on cal realitzar:

2.1- Plànol de situació i enclavament real actual de la finca.
2.2- Aixecament topogràfic de tota la finca agafant tots aquells punts necessaris per poder dibuixar un plànol on quedi ben clar les característiques i elements topogràfics existents com talussos, camins, arbres…
2.3- Estudi dels moviments de terres que s’ha realitzat, tot indicant els metres cúbics que s’han mogut, la seva procedència, àrea afectada i fotografies.

Anuncis

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Treballs realitzats i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s