Aixecament i estudi topogràfic.

Aixecament i estudi topogràfic d’àmbit urbà de la zona compresa entre el Carrer de Tarragona i la Carretera Font de l’Alzina de Santa Coloma de Gramanet, per l’obtenció de la superfície d’ocupació dels equipaments municipals.

OLIVERES

Encara que en principi per l’obtenció de la superfície de la zona no calia fer un aixecament topogràfic al detall, s’ha demanat per part del client que en el plànol presentat hi quedés tot ben reflectit, fins al més mínim detall.

 Treball Visat pel Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en topografia de Catalunya.

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Treballs realitzats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari