Estudi Topogràfic (visat)

Es proposa per part dels clients i també propietaris de dues finques adjacents situades a Valldoreix, al Terme Municipal de Sant Cugat del Vallès, la comprovació de Superfície i límit de propietat.

El motiu d’aquest estudi, és que si la suma de la superfície de les dues finques suma més de 3000m2, permetria en un futur hipotètic poder construir una tercera edificació entre les dues existents.

IMG_20131214_160420

Per això, realitzem l’aixecament topogràfic de totes dues finques agafant els seus límits reals i els elements topogràfics existents necessaris que permetin que les finques quedin ben definides i situar-les amb l’enclavament actual i amb la seva superfície real.

Quant a gestopvi

Enginyer Tècnic en Topografia i Tècnic Superior en Energies Renovables i Eficiència Energètica Gran experiència en Obra pública i privada, sobretot en aixecaments topogràfics, replantejos, anivellacions, cubicacions, perfils encaix i definició d'eixos en planta i alçat així com amplis coneixements en Energies Renovables i Eficiència Energètica (Biomassa, Solar Tèrmica, Fotovoltaica, Mini-eolica, Eòlica, Geotèrmia, hidràulica...gvSIG
Aquesta entrada s'ha publicat en Treballs realitzats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari